Search

Уроки німецької А1: рівень, сертифікат — ваш шлях до успіху!

Вивчення німецької мови з нуля може здатися складним завданням, але правильний підхід та якісне навчання значно полегшують цей процес. Курси німецької А1 призначені для тих, хто тільки починає свій шлях у вивченні цієї мови, і хоче здобути базові знання. 

Цей рівень охоплює основи граматики, фонетики та лексики. Це дозволить спілкуватися у простих побутових ситуаціях. Успішне завершення вивчення підтверджується сертифікатом, який стане першим кроком на шляху до впевненого знання німецької. 

За скільки часу можна вивчити німецьку мову до рівня А1?

Вчити іноземну мову — це завжди цікаво та корисно. Ті, хто тільки починає цікавитись навчанням, задаються питанням за скільки часу можна вивчити німецьку до рівня А1? Є безліч факторів, які впливають на тривалість опанування правил та слів для досягнення рівня А1: 

  • частота та регулярність занять;
  • особисті здібності до вивчення мов;
  • методика викладання\навчання. 

У середньому, при регулярних заняттях хоча б по годині кожен день, досягти бажаного рівня можна за 2-3 місяці. Граматика А1 німецька та базова лексика — це базові знання, які засвоює кожен учень. 

Особлива увага приділяється граматиці — саме вона містить правила, які потрібні для побудови простих речень і розуміння основних конструкцій мови. 

Знаючи основи на рівні А1, можна спілкуватись у магазинах чи поїздках, а також вест діалоги з оточуючими на елементарному рівні. Щоб процес вивчення мови був не тільки ефективним та швидким, а й зручним, є багато різних способів навчання: 

  1. Занурення в мовне середовище. Це може бути спілкування німецькою з носіями, перегляд фільмів, музики, фільмів або читання книг. 
  2. Інтерактивні вправи. Зараз є безліч різних ресурсів в інтернеті, завдяки яким можна швидше вивчити слова, словосполучення та фразеологізми. 
  3. Допомога викладача. Він не тільки направить у потрібному напрямку, а й допоможе із важкими темами, закріпленням матеріалів, опрацює слабкі місця. Заняття з досвідченим вчителем, а такі є в derHammer від Дивись ширше, стануть основою, фундаментом для подальших досягнень. Адже на початковому рівні особливо важливо освоїти базові граматичні правила та навчитися використовувати їх на практиці. 

Підсумовуючи, термін вивчення німецької рівня А1 залежить від людини. У середньому при систематичному вивченні мови можна досягти такого результату за кілька місяців. Головне — не зупинятися на пройдених етапах, а рухатися далі, вивчати нові аспекти німецької. 

Як проходить А1 німецький іспит?

Перший крок до офіційного підтвердження знань мови — це А1 німецький іспит. Такий рівень передбачає базове володіння німецькою і включає основні навички, такі як читання, письмо, говоріння і аудіювання. Успішне складання іспиту підтверджує, що ви можете розуміти та використовувати прості фрази та висловлювання, необхідні для вирішення повсякденних завдань. 

Іспит традиційно складається з чотирьох етапів. Це стосується не тільки рівня А1, а будь-якого іншого. Ви маєте наступні завдання: 

  1. Читання. Перевіряється вміння розуміти короткі тексти — оголошення, написи та прості інструкції. 
  2. Аудіювання. Вам потрібно продемонструвати здатність зрозуміти короткі аудіозаписи, наприклад повідомлення на автовідповідач або діалоги в магазині з касиром. 
  3. Лист. Потрібно написати коротку анкету чи правильно заповнити форму. 
  4. Говоріння. Діалог з екзаменатором або іншим кандидатом на тему. 

Підготовка до іспиту з німецької вимагає ретельності та регулярної практики. Викладачі derHammer від Дивись Ширше, крім групових занять, надають матеріали, підбирають його відповідно до рівня учня. Ви також можете використовувати різні додаткові джерела — книги, мобільні програми та роздатковий матеріал. 

Крім цього, корисно використовувати приклади екзаменаційних завдань та проходити пробні тести. Це допоможе краще зрозуміти структуру іспиту та навчитися враховувати виділений час. Щоб впоратися з аудіюванням, варто використовувати занурення у мовне середовище. Можна дивитися фільми, слухати музику або подкасти — це сприяє швидшому засвоєнню матеріалу. 

Щоб підхід був систематичним, а практика регулярною, рекомендуємо записатися на курси до викладачів derHammer від Дивись ширше. Вони допоможуть зосередитися на розвитку потрібних чотирьох навичок, та успішно скласти іспит. 

Навіщо потрібен А1 рівень німецького?

Це перший крок на шляху вивчення німецької мови. Для студентів А1 рівень німецької часто є обов’язковим під час вступу до навчальних закладів Німеччини. Він дозволяє адаптуватися у новому мовному середовищі, розуміти викладачів та брати участь у навчальному процесі. Туристи, які володіють цим рівнем, зможуть легше орієнтуватися в країні, спілкуватися з місцевими жителями, замовляти їжу в ресторанах, вирішувати побутові питання. 

Також А1 потрібен для іспиту на отримання ÖSD сертифікату, який знадобиться при оформленні деяких віз та дозволів на перебування в німецькомовних країнах. Наприклад, для дружини, яка приєднується до свого чоловіка за сімейною візою, знання мови на цьому рівні є обов’язковою вимогою. 

Для дітей та підлітків такий рівень володіння німецькою включений до шкільних програм. Вивчення мови з раннього віку допомагає розвивати когнітивні здібності та розширювати кругозір. Діти, які знають німецьку на цьому рівні, можуть брати участь в обмінних програмах та міжнародних проектах, що позитивно позначається на їхньому розвитку. 

Де знайти гарні курси А1 німецька?

Ідеальне рішення для тих, хто хоче розпочати вивчення мови з нуля та досягти базового рівня — це курси А1 німецької derHammer від Дивись ширше. Вони допоможуть освоїти основи граматики, розвинути словниковий запас та навчитися використовувати прості фрази та висловлювання для повсякденного спілкування. 

Щоб досягти рівня А1, потрібно виявити старанність, зосередитися на поставленій меті. Багато залежить від інтенсивності навчання, графіка, виділеного на навчання часу. Досвідчені викладачі використовують сучасні методики, а також інтерактивні матеріали, щоб зробити процес цікавим та ефективним. 

Наші освітні програми розроблені таким чином, щоб максимально занурити учнів у мовне середовище. Це не лише вивчення німецької на заняттях, а й участь у розмовних клубах, перегляд фільмів та подкастів. Це допоможе швидше адаптуватися та почати використовувати мову в реальних ситуаціях. Залишайте заявку на онлайн-курс derHammer від Дивись ширше та починайте свою мовну пригоду!

Сертифікат А1 німецька — для чого потрібен?

Офіційний документ, що підтверджує базовий рівень володіння мовою — це сертифікат А1 німецька. Він часто потрібний для вступу на просунуті курси з поглибленого вивчення мови. Знання рівня А1 допоможуть при здачі на ÖSD сертифікацію, яка буде потрібна при оформленні посвідки на проживання в німецькомовних країнах. Учні, які закінчили курси derHammer, здебільшого з легкістю складають цей важливий іспит.. 

Слід пам’ятати, що такий сертифікат — це лише початок вашого мовного шляху. Успішна здача дає можливість перейти до вивчення складніших рівнів та відкриває нові горизонти для особистого та професійного розвитку. 

Щоб підготовка до отримання сертифіката А1 була продуктивною, радимо звернутися до професіоналів. Досвідчені викладачі зможуть забезпечити якісну освіту кожному учню, навіть якщо до цього не було досвіду вивчення іноземних мов. 

Підписатися на соцмережі:
Залиште телефон і ми вам зателефонуємо

    Ірина Романівна
    Львівський національний університет ім. Івана Франка.

    Люблю виклики та беруся за складні завдання. Мій 10-річний досвід викладача доводить, що підготувати учня до сертифікації за 5 тижнів – це реально. Мені подобається робота зі студентами, бо кожен учень – це особистість, і моє завдання допомогти їм розкритися, підсвітити можливості та сильні сторони. Знаходжу способи опрацювати потрібну тему захопливо та продуктивно.

    Марія Олексіївна
    Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут філології.

    100% моїх учнів успішно складають іспити Goethe, ÖSD та Daf. Завжди допомагаю учням створити та пройти власний шлях навчання, спираючись на те, що їм подобається робити найбільше. Роблю все можливе, щоб “треба” перетворилося на “хочу”. Через дискусії тренуємо мову: шукаємо аргументацію, обговорюємо актуальні питання, що дуже сприяє динаміці в навчанні.

    Марія Іванівна
    Львівський національний університет імені Івана Франка

    Вже 20 років викладання німецької – моє головне захоплення. Є вчителем вищої кваліфікаційної категорії. Задоволення від того, що всі мої учні успішно складають іспити та проходять сертифікацію, додає мені енергії та мотивації. Мої заняття, спрямовані на розвиток навичок усного мовлення та розуміння текстів, що відповідає вимогам Гете Інституту.

    Залиште телефон і ми вам зателефонуємо

      Залиште телефон і ми вам зателефонуємо

        Premium пакет
        Комфорт+ пакет
        Комфорт пакет
        Залиште телефон і ми вам зателефонуємо

          VIP пакет
          Преміум пакет
          Комфорт пакет

          Готуємо документи

          • Перекладаємо та легалізуємо документи для вступу:

            • свідоцтво про народження;

            • довідку про несудимість;

            • заяви від батьків;

            • довідки про походження коштів (до чотирьох сторінок).

          • Легалізуємо дублікат свідоцтва про народження

          • Формуємо пакет документів для одержання візи або прихистку

          Організовуємо вступ

          • Підбираємо університет і спеціальність

          • Подаємо документи до одного ВНЗ на максимум 2 спеціальності

          • Реєструємо на складання вступного іспиту

          • Реєструємо в університеті й записуємо на підготовчі курси

          Контролюємо процес вступу

          • Супроводжуємо до зарахування на підготовчі курси

          • Надаємо рекомендовану літературу для написання вступного іспиту

          Допомагаємо з переїздом

          • Супроводжуємо до отримання візи або прихистку. Індивідуальний підхід до вирішення візових питань

          • Поселяємо до гуртожитку з групою

          • Оформлюємо прописку

          • Підтримуємо протягом чотирьох місяців після переїзду

          • Надаємо опікуна для неповнолітніх

          Соціалізуємо

          • Участь в зустрічах з іншими студентами, організованими на місці після приїзду.

          • Інформативна зустріч перед початком навчання про процес та особливості навчання, іспити і т.д.

          • Тематичні зустрічі з представниками компанії та іншими студентами.

          • Підсумкова зустріч наприкінці семестру з метою інформування про наступні кроки, обговорення актуальних питань про навчання та перебування.