ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Політика Конфіденційності опублікована та набула чинності: ___01.11.2022__

Будь ласка, уважно ознайомтеся з даним документом для того, щоб зрозуміти нашу позицію та політику щодо ваших Персональних даних та те, яким чином ми будемо їх використовувати.

Політика Конфіденційності Сервісу Dyvys (далі – “Політика Конфіденційності”) описує нашу політику щодо конфіденційності  під час процесу оброблення Персональних даних.

Політика Конфіденційності регулює процеси збору, зберігання, забезпечення безпеки та передачі Персональних даних Замовника/Абітурієнта.

Посилання на слова “ми”, “наш” або “нас” (або аналогічні слова за змістом) означають Сервіс Dyvys, в залежності від контексту Політики Конфіденційності.

Посилання на слова “ви”, “вас” або “ваш” (або аналогічні слова за змістом) означають нашого Замовника/Абітурієнта, в залежності від контексту Політики Конфіденційності.

Ми вдячні вам за вибір нашого Сервісу Dyvys та прикладаємо максимум зусиль, щоб ви отримали доступ до освіти своєї мрії.

 

1. ВИЗНАЧЕННЯ

1.1 Абітурієнт – це будь-яка дієздатна фізична особа, що безпосередньо є отримувачем Послуги від Сервісу.

1.2 Замовник – це будь-яка фізична чи юридична особа що замовляє та оплачує Послуги Сервісу Dyvys.

1.3 Згода Замовника (далі «Згода») – добровільне, конкретне, усвідомлене та недвозначне волевиявлення, в якому Замовник за допомогою заяви або прямої позитивної дії погоджується на обробку його Персональних даних.

1.4 Kурс – це програма з вивчення німецької мови, що проводиться Dyvys онлайн.

1.5 Ментор – це фізична особа, що має відповідні знання німецької мови та володіє відповідною кваліфікацією в сфері педагогічної діяльності і навчає Замовника/Абітурієнта німецької мови.

1.6 Обробка Персональних даних –  це дія та/або сукупність дій з отримання, збору, зберігання та передачу Персональних даних Замовника/Абітурієнта.

1.7 Персональні дані – це інформація, яка дозволяє ідентифікувати Абітурієнта та/або Замовника і необхідна для отримання Послуг та подачі документів, необхідних для вступу до навчального закладу.

1.8 Послуги – це алгоритм дій Сервісу, що направлений на надання Замовнику/Абітурієнту інформації про процедуру та підготовку документів для подання до обраного навчального закладу в Австрійській Республіці та/або Федеративній Республіці Німеччина, отримання сертифікату з володіння німецької мови, надання курсів з вивчення німецької мови та вчинення супутніх дій, що необхідні для вступу до навчального закладу та проходження навчання в обраному навчальному закладі в Австрійській Республіці та/або Федеративній Республіці Німеччина.

1.9 Сайт Сервісу “Dyvys” – це веб-сторінка в мережі інтернет, що належить Сервісу Dyvys, на сторінках якого можна отримати Послуги та отримати інформацію, необхідну для подання документів до навчального закладу, та, що знаходиться за адресою:https://dyvys.org/

1.10 Сервіс “Dyvys” (далі іменується як “Сервіс” або “Dyvys”) – це організація, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю “ДИВИСЬ ШИРШЕ”, ЄДРПОУ:41661207, та створена для надання Послуг Замовнику/Абітурієнту.

1.11 Статистичні дані – це будь-які дані, що відносяться до Замовника/Абітурієнта та знаходяться у відкритому доступі.

1.12 Табір – це тимчасове перебування Абітурієнта в певному закладі, з метою вивчення німецької мови та обрання навчального закладу.

1.13 Cookie – це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Замовників/Абітурієнтів та за допомогою яких Замовник/Абітурієнт використовує Сайт. Наприклад: дата та час відвідування Сайту, кліки та переходи тощо.

1.14 Vektor – профорієнтаційний Курс, який допомагає обрати майбутню професію Абітурієнту та проводиться онлайн.

 

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1 Політика Конфіденційності поширюється на Персональні та Статистичні дані, які Замовник/Абітурієнт надає Сервісу під час отримання Послуг та/або отримання консультації щодо подання документів до навчального закладу.

2.2. Щоб запобігти подвійного трактування Політики Конфіденційності, Замовник може як і оплачувати, так і отримувати Послуги, а Абітурієнт виключно отримувати Послуги, тобто Замовник може отримати права та обов’язки Абітурієнта, а Абітурієнт не може отримати права та обов’язки Замовника.

2.3. Dyvys повідомляє, що Персональні та Статистичні дані Замовника/Абітурієнта, використовуються з метою надання Послуг та/або надання консультацій, а у разі незгоди Обробкою Персональних даних, Замовник/Абітурієнт повинен покинути Сайт та не використовувати Послуги.

2.4. Оброблення Персональних даних регламентується Законом України “Про захист персональних даних”.

 

3. ПЕРСОНАЛЬНІ ТА СТАТИСТИЧНІ ДАНІ

3.1. Під час отримання Послуг та/або взаємодії із клієнтською підтримкою Сайту, Dyvys має право Обробляти наступні Персональні дані:

3.1.1. повне ім’я та прізвище;

3.1.2. паспортні дані та РНОКПП, виключно для якщо така інформація необхідна для вступу до навчального закладу;

3.1.3. стать, якщо це вимагають правила влаштування до навчального закладу та/або вибір місце проживання в іншій країні;

3.1.4. адресу проживання та/або місцезнаходження;

3.1.5. номер телефону;

3.1.6. e-mail;

3.1.7. IP-адресу, пристрої, операційну систему та браузер;

3.1.8. банківські реквізити, виключно для отримання оплати, відповідно до умов Публічної Оферти;

3.1.9. фото та відео матеріали та/або інформація що міститься в офіційних документах Абітурієнта, які Абітурієнт може надіслати Сервісу під час отримання консультації або підготовки документації для вступу до навчального закладу.

3.2. Під час отримання Послуг та/або взаємодії із клієнтською підтримкою Сайту, Dyvys має право Обробляти наступні Статистичні дані:

3.2.1. назва шкільного навчального закладу;

3.2.2. дані про володіння німецькою мовою та наявність сертифікатів;

3.2.3. інформація з атестату та його додатку, характеристик та інших документів, що необхідні для вступу до навчального закладу.

3.3. Dyvys може здійснювати Обробку медичних даних Абітурієнта, виключно за умови, що такі дані необхідні для вступу до навчального закладу та/або перебування в Таборі, але такі медичні дані будуть видалення після надання Послуг Абітурієнту та не будуть зберігатись Сервісом.

3.4. Dyvys може здійснювати Обробку Персональних та Статистичних даних та іншої інформації, що Замовник/Абітурієнт може залишити в заявці на отримання консультації та/або передати під час отримання консультації, та/або під час проходження Курсу, та/або перебування в Таборі.

3.5. Dyvys може отримати Персональні та Статистичні дані Замовника/Абітурієнта під час спілкування за допомогою соціальних мереж та месенджерів. В такому разі Сервіс не гарантує безпеку передачі таких Персональних та Статистичних даних, але такі дані будуть Оброблятись, відповідно до умов цієї Політики Конфіденційності.

3.6. Dyvys ціленаправлено не Обробляє Персональні дані, що відносяться до банківських реквізитів, банківські реквізити обробляються платіжною системою під час оплати Послуг.

3.7 Dyvys ціленаправлено не збирає та не обробляє Персональні дані Замовника/Абітурієнта, такі як расова чи етнічна приналежність, політичні погляди, релігійні чи філософські переконання, членство в профспілках, генетичні чи біометричні дані, інформація про здоров’я, сексуальне життя чи сексуальну орієнтацію.

3.8. Під час проходження Курсів, Ментор може отримати доступ до Персональних та Статистичних даних Абітурієнта. В такому разі, Ментор особисто несе відповідальність за Оброблення таких Персональних та Статистичних даних Абітурієнта, а Сервіс не несе жодної відповідальності за Оброблення таких Персональних та Статистичних даних Абітурієнта Ментором.

3.9. Під час відвідування Сайту Замовником/Абітурієнтом, Dyvys може автоматично збирати такі Персональні дані:

3.9.1. IP-адреса;

3.9.2. налаштування часового поясу та мови;

3.9.3. тип і версія браузера;

3.9.4. операційна система, тип пристрою та розширення екрана;

3.9.5. країна розташування;

3.9.6. інформація про ваш візит на Сайт, включаючи повну інформацію про URL-адресу, маршрут до та з Сайту (включаючи дату та час), час відповіді сторінки, помилки завантаження даних, тривалість перебування на певних сторінках, активність на сторінці (така інформація такі як прокручування та рухи миші, клацання), способи виходу зі сторінки та номери телефонів для зв’язку з сервісним центром.

3.10 Сервіс Обробляє Персональні та Статистичні дані Замовника/Абітурієнта наступним чином:

3.10.1. під час взаємодії з Сайтом, а саме: при отриманні Послуг та/або консультації;

3.10.2. під час проходження Курсів;

3.10.3. під час перебування в Таборі;

3.10.4. під час проходження Vektor;

3.10.5. під час використання Сайту, а саме: при зверненні в клієнтську підтримку, при перегляді сторінок Сайту, заповнення форми зворотнього зв’язку;

3.10.6. за допомогою лог-файлів, файлів Cookie та інших технологій відстеження;

3.10.7. за допомогою месенджерів, якщо Замовник/Абітурієнт здійснює комунікацію з працівником Сервісу за допомогою месенджерів: Telegram, Viber;

3.10.8. за допомогою соціальних мереж: Facebook, Instagram;

3.10.9. під час проведення акцій та опитувань;

3.10.10. під час надання Курсу;

3.10.11. в разі повернення Замовником коштів, відповідно до Публічної Оферти.

 

4. ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Dyvys Обробляє та використовує Персональні та Статистичні дані Замовників/Абітурієнтів в наступних цілях:

4.1.1. для виконання наших зобов’язань, надання Послуг та консультації;

4.1.2. для надання Курсів та/або Vektor;

4.1.3. для перебування в Таборі;

4.1.4. для забезпечення безпеки Сайту;

4.1.5. для адміністрування Сайту та проведення внутрішніх операцій, включаючи усунення несправностей, аналізу даних, тестування та проведення опитувань;

4.1.6. для надання підтримки, реагування та ліквідації ваших скарг та можливостей нашого Сайту;

4.1.7. для своєчасного інформування Замовника/Абітурієнта про: запит від навчального закладу, унікальні пропозиції, зміну вартості надання Послуг та новини про діяльність Сайту;

4.1.8. для покращення навігації Сайту, виходячи з Ваших уподобань;

4.1.9. для поліпшення Сервісу та для того, щоб упевнитися, що наш контент Сайту максимально зручний для операційної системи Вашого комп’ютера;

4.1.10. для відповідей на запити правоохоронних органів;

4.1.11. для ініціювання відповідей на судові позови, розслідування або вирішення спорів з Вами.

 

5. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ТА СТАТИСТИЧНИХ ДАНИХ

5.1. Dyvys може передавати Персональні та Статистичні дані Замовників/Абітурієнтів суб’єктам, з якими Dyvys співпрацює під час реалізації та наданні Послуг:

5.1.1. Платіжному сервісу. Для отримання оплати Послуг Персональні та Статистичні дані можуть бути передані в автоматичному режимі.

5.1.2. Навчальному закладу. Для оформлення та подання документів до навчального закладу, включаючи отримання запрошення від навчального закладу.

5.1.3. Приватним організаціям та державним органам. Сервіс може передати Персональні та Статистичні дані приватним організаціям та державним органам з ціллю отримання студентської візи та/або отримання страхування та/або пошуку місця проживання та/або відкриття банківського рахунку.

5.2. Dyvys може передавати Персональні та Статистичні дані Замовників/Абітурієнтів, суб’єктам для реалізації та надання Послуг, та/або захисту своїх правових інтересів:

5.2.1. Підрядникам та працівникам. Сервіс також може передавати Ваші Персональні та Статистичні дані іншим суб’єктам, з якими розпочне співпрацю, включаючи консультантів з юридичних питань та питань оподаткування, а також суб’єктам, які надають бухгалтерські, логістичні, маркетингові та ІТ послуги.

5.2.2. Контрагентам. Сервіс має право розкривати або передавати Персональні та Статистичні дані, під час наступних операцій: придбання або злиття, фінансування, корпоративна реорганізація, спільне підприємство, включаючи продаж активів або в разі банкрутства.

5.2.3. Судам, правоохоронним та державним органам. Сервіс має право передати Персональні та Статистичні дані, в разі виконання будь-яких юридичних зобов’язань, в тому числі в зв’язку з постановою суду.

5.2.4. Компетентним органам та третім особам. Сервіс має право розкривати інформацію про Абітурієнтів, компетентним органам або третім особам, які подають запит на отримання такої інформації, на основі відповідної правової підстави та відповідно до чинного законодавства України.

 

6. ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

6.1. Сервіс використовує всі необхідні заходи безпеки та захисту Персональних даних для забезпечення їх конфіденційності та запобігання втрати чи неправомірного розкриття.

6.2. Dyvys захищає Персональні дані від:

6.2.1. втрати;

6.2.2. неправомірного використання, зміни або знищення;

6.2.3. несанкціонованого доступу та розкриття;

6.2.4. неправомірна зміна та видалення.

6.3. Dyvys має право зберігати Персональні дані протягом 3 (трьох) років після припинення відносин у таких випадках:

6.3.1. для статистичного обліку;

6.3.2. якщо чинне законодавство вимагає їх зберігання;

6.3.3. якщо вони необхідні для ведення бізнесу.

6.4. Dyvys надає доступ до Персональних даних суб’єктам з якими співпрацює, відповідно до 5 розділу цієї Політики Конфіденційності. Вищезазначені суб’єкти зобов’язуються зберігати конфіденційність Персональних даних, у разі їх отримання, відповідно до законодавства України.

6.5. Сервіс зберігає Персональні дані протягом виконання своїх зобов’язань та/або до моменту отримання запиту від Замовника/Абітурієнта на видалення Персональних даних.

 

7. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ

7.1. Замовник/Абітурієнт має право:

7.1.1. знати про джерела збирання, місцезнаходження Персональних даних, мету їх обробки та місцезнаходження;

7.1.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до Персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким вони передаються;

7.1.3. на доступ до Персональних даних;

7.1.4. отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Персональні дані, а також отримувати зміст таких Персональних даних;

7.1.5. надіслати вмотивовану вимогу, щодо заперечення обробки Персональних даних;

7.1.6. надіслати вмотивовану вимогу, щодо зміни або видалення Персональних даних;

7.1.7. на захист Персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію Замовника/Абітурієнта;

7.1.8. звертатися із скаргами на обробку Персональних даних до суду;

7.1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

7.1.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Персональних даних під час надання згоди;

7.1.11. відкликати згоду на Обробку Персональних даних;

7.1.12. знати механізм автоматичної Обробки Персональних даних;

7.1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

7.2. Замовник/Абітурієнт зобов’язаний:

7.2.1. надавати достовірні Персональні дані;

7.2.2. надати всі документи, що необхідні для надання Послуг;

7.2.3. дотримуватись умов цієї Політики Конфіденційності.

7.3. Сервіс має право:

7.3.1. розірвати відносини з Замовником та видалити Персональні та Статичні дані, якщо Замовник/Абітурієнт надає Сервісу недостовірні Персональні та Статистичні дані та/або порушує умови цієї Політики Конфіденційності та/або систематично відмовляється надати документи, без вказання вмотивованої причини;

7.3.2. обробляти Персональні та Статистичні дані в автоматичному режимі, включаючи його вподобання;

7.3.3. Обробляти та передавати Персональні та Статичні дані до навчального закладу;

7.3.4. перевіряти достовірність Персональних та Статистичних даних.

7.4. Сервіс зобов’язаний:

7.4.1. надати Замовнику/Абітурієнту доступ до Персональних та Статистичних даних;

7.4.2. змінити, обмежити або видалити Персональні та Статистичні дані Замовника/Абітурієнта, відповідно до його запиту;

7.4.3. видалити Персональні та Статистичні дані в разі припинення взаємовідносин із Замовником/Абітурієнтом;

7.4.4. не передавити та не розголошувати Персональні та Статистичні дані способами, що не передбачені умовами цієї Політики Конфіденційності.

 

8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

8.1. Сервіс повідомляє Замовника/Абітурієнта, що його Персональні та Статистичні дані можуть Оброблятися з метою надання Послуг та консультації, та в разі незгоди Замовника/Абітурієнта, Сервіс може припинити надавати Послуги такому Замовнику/Абітурієнту та видалити його Персональні та Статистичні дані.

8.2. Якщо Замовник надає недостовірні Персональні дані, він одноосібно несе відповідальність за результат такого надання, у тому числі за неможливість отримати Послуги, включаючи неможливість перебування в Таборі, навчання в школі або вищому навчальному закладі.

8.3. Dyvys не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні Замовнику/Абітурієнту в результаті використання його Персональних та Статистичних даних третьою особою без його відома.

8.4. Dyvys не несе відповідальності за:

8.4.1. втрату Персональних даних в разі хакерської атаки, взлому програмного забезпечення Сайту, незаконних дій третіх сторін, неправомірних дій третіх осіб та дій, що порушують умови Політики Конфіденційності;

8.4.2. подання документів до навчального закладу, в разі надання Замовником/Абітурієнтом недостовірних Персональних та Статистичних даних;

8.4.3. надання якісної консультації, в разі надання Замовником/Абітурієнтом недостовірних Персональних та Статистичних даних;

8.4.4. надання Замовник/Абітурієнтом неправдивої інформації.

8.5. Замовник/Абітурієнт особисто несе відповідальність за надання достовірних Персональних даних.

8.6. На жаль, передача інформації за допомогою мережі інтернет не може бути цілком безпечною. Незважаючи на те, що ми робимо всі зусилля для захисту Персональних та Статистичних даних, ми не можемо гарантувати безпечний процес передачі Персональних та Статистичних даних на Сайт. У зв’язку з цим, ви самостійно несете відповідальність за можливі збої при передачі Сервісу ваших Персональних та Статистичних даних.

 

9. COOKIE-ФАЙЛИ

9.1. Сервіс використовує файли Cookie для наступних цілей:

9.1.1. аутентифікація та ідентифікація;

9.1.2. зберігання персональних переваг та налаштувань;

9.1.3. відстеження сеансу доступу;

9.1.4. зберігання відомостей статистики;

9.1.5. аналіз сайтів.

9.2. Під час надання Послуг та/або консультації Dyvys може використовувати наступні сервіси веб-аналітики:

9.2.1. Мета;

9.2.2. Google Analytics.

9.3. В разі використання сервісів веб-аналітики Персональні та Статистичні дані будуть Оброблятися відповідно до Політики Конфіденційності цих сервісів веб-аналітики.

9.4. Cookie-файли не передають віруси та/або шкідливе програмне забезпечення на Ваш комп’ютер, оскільки дані в Cookie-файлах не змінюються при переміщенні, та вони ніяк не впливають на роботу Вашого комп’ютера. Замість цього, вони діють більшою мірою як журнали (тобто реєструють активність Абітурієнта) та оновлюються кожного разу, коли ви відвідуєте Сайт.

 

10. ЗГОДА ЗАМОВНИКА/АБІТУРІЄНТА

10.1 Наступні дії Замовника/Абітурієнта вважаються наданням Згоди з умовами цієї Політики Конфіденційності:

10.1.1. надання Сервісом консультації;

10.1.2. заповнення заявки на Сайті;

10.1.3. шляхом заповнення форми зворотного зв’язку за допомогою проставлення маркеру.

10.2 У разі поданням Замовником документів для перебування Абітурієнтом, якому не виповнилося 16 років, в Таборі, Замовник зобов’язується надати заповнену Згоду у письмовій формі на Обробку Персональних даних такого Абітурієнта для поїздки до Табору, надіславши її за електронною адресою: hello@dyvys.org у відсканованому вигляді. Приклад такої згоди розміщено в кінці Політики Конфіденційності.

10.3 Сервіс залишає за собою право отримати згоду Замовника/Абітурієнта за допомогою проставлення Замовником/Абітурієнтом маркера у відповідному вільному полі.

10.4 Замовник/Абітурієнт має в будь-який момент відкликати Згоду на Оброблення Персональних та Статистичних даних, в такому разі Сервіс припиняє всі взаємовідносини з Замовником/Абітурієнтом, включаючи припинення надання Послуг, а його дані будуть видалені назавжди.

 

11. ПОЛІТИКА ПОВНОЛІТНІХ

11.1Сервіс збирає та Обробляє Персональні та Статистичні дані Абітурієнта молодше шістнадцяти років, виключно при наданні його батьком/усиновителем/опікуном Згоди на Обробку Персональних даних Абітурієнта.

11.2 Сервіс ціленаправлено не перевіряє вік Замовників/Абітурієнтів, але якщо нам стане відомо про використання Послуг такою особою та відсутності Згоди від його батька/усиновителя/опікуна, ми видалимо зібрану інформацію про цю особу та матимемо право відмінити надання Послуг.

11.3 Якщо у вас є інформація, що такий факт мав місце, зверніться в службу підтримки Сервісу, відправивши листа електронною поштою за адресою:hello@dyvys.org.

 

12. ЗМІНА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

12.1 Ми маємо право періодично вносити зміни в Політику Конфіденційності, для безпеки Персональних та Статистичних даних та відповідності вимогам законодавства України.

12.2 Замовник/Абітурієнт зобов’язаний ознайомитися з новими умовами Політики конфіденційності, і Dyvys не несе відповідальності, якщо Замовник/Абітурієнт не ознайомився з новими умовами Політики конфіденційності.

12.3 Dyvys оновлює дату змін чинної редакції Політики Конфіденційності у рядку “Оновлено”, що знаходиться у верхній частині документу.

12.4 Наші електронні або іншим чином збереженні екземпляри Політики Конфіденційності вважаються справжніми, повними, дійсними та такими версіями, що підлягають виконанню та діють в момент Вашого відвідування Сайту.

 

13. КОНТАКТИ

13.1 Якщо ви бажаєте задати питання, залишити відгук або ви стурбовані питаннями конфіденційності, зверніться в службу підтримки за адресою: hello@dyvys.org